BE SMART & START

By May 15, 2021Opšte, Vesti

Dragi naši startovci javljamo vam se sa uzbudljivim vestima – Be SMART AND START vraća se na velika vrata!🎉

Naš projekat o preduzetništvu kod mladih po prvi put ove godine održaće se u prostorijama naucno tehnoloskog parka Nis od 28. do 30. maja 📅!
Evo prilike da se posle dužeg vremena družimo uživo, naučimo nešto novo, ali i da se malo međusobno takmičimo. 🏆

Iskoristi priliku da i ti postaneš deo tima koji aktivno radi na svojim idejama i karijernom usavršavanju! Dođi na seminar na kojem ceš čuti kako da razviješ svoju ideju i zašto baš svoje vreme treba da uložiš u preduzetništvo.

Prvog dana govorićemo o važnosti aktivizma i volonterizma kao i o emocionalnoj inteligenciji, drugog dana čekaju te zanimljiva predavanja sjajnih ljudi iz oblasti menadžmenta i marketinga, takođe ćeš saznati i sve o formalnim procedurama i mogućim problemima koji te čekaju kada kreneš u realizaciju svojih snova. Trećeg dana imaćeš priliku da sve stečeno znanje iskoristiš rešavajući case study koji naš tim vredno priprema u saradnji sa predavačima koje češ imati priliku da upoznaš na seminaru. 🎓🧠

Takođe, imaćeš priliku da svoje ideje i rešenja izložiš pred tročlanim stručnim žirijem, a najbolje mlade preduzetnike očekuju i nagrade!🏅

Sigurni smo da si svestan važnosti neformalnog obrazovanja, zato budi pametan i počni! Postani i ti startovac baš danas!

Kako bismo ispoštovali sve epidemiološke mere broj mesta je ograničen na 30, a link za prijavu je docs.google.com/forms/d/123XPzMGjPfg-v8Mw0R-BwU2IdMof8rwf5sJ447rwcdU/edit!

Vidimo se! ✍️

Vesti

Projekti