HUMANITARNI GAMING TURNIR

By March 4, 2021Opšte

Humanitarni Gejming turnir koji organizuje AEGEE-Niš održaće se 13. i 14. marta od 13č online, sa ciljem podsticanja mladih da doniraju novac u humanitarne svrhe i time na lep način i kroz zabavu doprinesu lečenju bolesne dece. 🤗

Igraće se 2 igre ➡️ Loodo i šah, za koje je potrebno popuniti prijavu koja se nalazi u opisu našeg profila. 🖋️
🗓️Prijave su otvorene do 10. marta!
📳Kotizacija se vrši slanjem makar jedne SMS poruke na 1150 (poruka ne mora da sadrži tekst). Ukoliko učesnici žele da igraju obe igre, potrebno je da pošalju dve SMS poruke (minimum jedna poruka po igri). Svi koji su poslali SMS poruku treba da nam pošalju sliku te poruke u DM 📥 kako bi dokazali da su ispunili uslov prijave. Sav prihod ide organizaciji @nurdor_srbija!

♟Prva igra koja će se igrati 13. marta jeste šah, na sajtu chess.com. Zainteresovani za ovu igru treba da ostave u prijavi ime svog naloga na ovom sajtu.
🎲Druga igra jeste Ne ljuti se ćoveče (Loodo) koja će se igrati 14. marta. Zainteresovani za ovu igru treba da u prijavi ostave ime svog naloga na Mesandžeru radi mogućnosti da se oformi tim za igru.

❗Svi učesnici treba da imaju i Diskord naloge, jer će se na toj aplikaciji uključiti pre početka turnira sa koordinatorima igara koji će oformiti timove! Potrebno je da svi učesnici u prijavi ostave i svoje Diskord naloge (obavezno je napisati PUNO ime naloga). Nakon isteka roka prijave učesnici će dobiti link sa pozivom za grupu na Diskordu.

🏆Pobednike očekuju dve simbolične nagrade, jedna za Loodo i jedna za šah!
Zato, ukoliko želite da učinite dobro delo i uz to se zabavite i oprobate u ovim igrama sa drugima, pozivamo vas da se prijavite za naš humanitarni turnir!

Čekamo vas! 😊✨

⚠️NAPOMENA⚠️
U slučaju da imate postpaid broj može se dogoditi da ne možete poslati poruku na 1150. U tom slučaju pošaljite poruku sa bilo kog prepaid broja i pošaljite nam sliku te poruke. Izvinite!

⬇️PRIJAVE ZA GEJMING TURNIR⬇️docs.google.com/forms/d/1vHJ448yVT_2PJ1DvO6NfedTtYV5Loo9H4k0r0IhBMuk/edit

Vesti

Projekti